آموزشی

باکس استاندارد پرواز حیوانات خانگی

باکس استاندارد پرواز حیوانات خانگی

باکس استاندارد پرواز حیوانات خانگی

یکی از دغدغه های افرادی که قصد سفر به همراه حیوان خانگی خود را دارند انتخاب باکس استاندارد پرواز حیوانات خانگی است. زیرا علاوه بر اینکه خود باکس باید از لحاظ معیارهای IATA استاندارد باشد، معیارهای ایرلاین هم باید در مورد باکس رعایت شود. در غیراینصورت فرودگاه از پذیرش پت به همراه باکس غیر استاندارد جلوگیری بعمل می‌آورد. این باکس‌ها به دو دسته سافت باکس و هارد باکس تقسیم می‌شوند.

باکس استاندارد هواپیما پت برای داخل کابین (Soft Box)

برای باکس استاندارد پرواز حیوانات خانگی که امکان بردن به داخل کابین را دارند، از اصطلاح سافت باکس (Soft Box) استفاده می‌شود. که باکس‌هایی از جنس پارچه‌ای یا برزنتی هستند. این باکس ها قابلیت انعطاف دارند، زیرا در هنگام Takeoff و Landing آنها باید در زیر صندلی جلو مسافر قرار بگیرند و قابل انعطاف بودشان از این جهت حائز اهمیت است. باعث می‌شود بطور کامل در زیر صندلی جلو جای بگیرند.

از لحاظ ساختاری برای سافت باکس های داخل کابین ویژگی‌های مشخص در نظر گرفته نشده است. اما از لحاظ ابعاد باید منطبق بر حداکثر ابعاد در نظر گرفته شده توسط ایرلاین باشد. مثلا این حداکثر ابعاد درمورد ایرلاین ترکیش طول 40، عرض 30 و ارتفاع 23 سانتیمتر در نظر گرفته شده است.

به این نکته باید توجه شود که برای پذیرش پت داخل کابین مجموع وزن پت و باکس نباید از 8کیلوگرم تجاوز کند. معمولاً وزن حدودی سافت باکس ها بین 1 الی 1.5 کیلوگرم است.

باکس استاندارد پرواز حیوانات خانگی برای قسمت بار (Hard Box)

برای باکس‌هایی که امکان بردن به قسمت بار هواپیما را دارند، از اصطلاح هارد باکس (Hard Box) استفاده می‌شود. که باکس‌هایی از جنس فایبرگلاس هستند و استحکام مناسبی دارند.

از لحاظ ساختاری برای باکس استاندارد پرواز حیوانات خانگی قسمت بار استانداردهایی وجود دارد:

  •  درب باکس باید قابلیت چفت شدن داشته باشد.
  • فقط نیمه بالایی باکس درز مجزا برای تهویه هوا داشته باشد. و نیمه پایینی باکس هیچ گونه درزی نداشته باشد.
  • قسمت فوقانی باکس (سقف باکس) نباید هیچگونه درب یا جایی برای بیرون آمدن پت از داخل باکس داشته باشد.
  • باکس استاندارد پرواز پت حتماً باید ظرف آب با قابلیت نصب به قسمت داخل درب باکس داشته باشد.

از لحاظ ابعاد برای باکس های مناسب قسمت بار استانداردهایی وجود دارد:

  • طول باکس باید از طول پت بیشتر باشد.
  • ارتفاع باکس باید طوری باشد که وقتی پت بصورت ایستاده بر روی دست و پا داخل باکس قرار می‌گیرد قسمت فوقانی سر یا قسمت فوقانی گوش در نژادهایی با گوش راست به سقف باکس برخورد نکند.
  • عرض باکس باید طوری باشد که پت به راحتی بتواند در آن بچرخد.

باید به این نکته توجه شود که هر باکس که استانداردهای فوق را داشته باشد برای پرواز استاندارد است. حتماً نباید برند خاصی در نظر گرفته شود. اگر چه برندهای باکس های Skudo و Flamingo از معروف ترین برندهای باکس استاندارد پرواز حیوانات خانگی می‌باشند.

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید