آموزشی

مهاجرت با حیوان خانگی

مهاجرت با حیوان خانگی

مهاجرت با حیوان خانگی

مجموعه ایران پت تراول با علم بر اهمیت جایگاه حیوانات خانگی برای هموطنان عزیز و جهت بهبود نگرانی و سردرگمی مسافرینی که قصد مهاجرت با حیوان خانگی دلبند خود را دارند، مشاوره کامل را از اولین گفتگو که شامل قوانین و مراحل کشور مقصد می‌گردد، تا جزئی‌ترین مسائل انتقال حیوانات خانگی مثل هزینه انتقال، ایرلاین مناسب انتقال حیوانات خانگی، مدت زمان مورد نیاز برای مدارک، شرایط باکس استاندارد، جزئیات مراحل و فرودگاه مبدأ و مقصد بر عهده می‌گیرد. و همواره کارشناسان مربوطه پاسخگو سوالات مسافرین عزیز خواهند بود.

مراحل سفر با حیوان خانگی

درگام اول وقتی فردی به انتقال حیوان خانگی به مقصد خاصی فکر می‌کند باید اطلاعات دقیق از قوانین و مراحل پذیرش پت توسط آن کشور را داشته باشد. زیرا کشورهای مختلف قوانین کاملاً متفاوتی برای مهاجرت با حیوان خانگی دارند.

بسیاری از کشورها نیازمند ریپورت آزمایش تیتر هاری از آزمایشگاه‌های خاصی هستند. در حالی که بعضی دیگر از کشورها آزمایشگاههای بیشتری را قبول دارند. این که بهترین زمان اخذ نمونه برای انجام آزمایش تیتر هاری چه زمانی است، هزینه این کار چقدر است و در صورت حصول چه نتیجه‌ای از آزمایش تیتر هاری مورد قبول کشور مقصد می‌باشد، مواردی است که صاحب پت باید از آن اطلاع کامل داشته باشد.

بسیاری از کشورها زمان‌بندی خاصی را بعد از واکسن هاری و آزمایش تیتر هاری برای ورود حیوانات در نظر گرفته‌اند. در حالی که این زمان‌بندی در مورد کشور‌های دیگر صادق نیست‌. بطور مثال در مورد کشورهای عضو اتحادیه اروپا‌، حداقل 3 ماه دوره انتظار بعد از آزمایش تیتر هاری اجباری است. این مورد برای کشورهای استرالیا و سنگاپور 6 ماه می‌باشد.

برای مهاجرت با حیوان خانگی بعضی از کشورها مثل استرالیا، انگلیس ، امارات و … اجازه ورود حیوانات همراه مسافر را نمی‌دهند. ورود حیوانات حتماً باید از طریق کارگو انجام شود.

بدین منظور بعد از اخذ و تکمیل مدارک، رزرو پرواز باید انجام بگیرد. بر اساس ضوابط کشور مقصد پرواز تأیید گردد. این که این کار چقدر زمان می‌برد و چه مراحل و هزینه‌هایی دارد، مواردی است که صاحب پت باید از آن‌ها اطلاع کامل داشته باشد.

قوانین کشورهای مختلف هنگام مهاجرت با حیوان خانگی

قرنطینه اجباری، یکی از مواردی است که در قوانین بعضی از کشورها مثل مالزی، استرالیا، آفریقای جنوبی و … برای مهاجرت با حیوان خانگی دیده می‌شود. اما بسیاری از کشورها در صورت کامل بودن مدارک اقدامی برای قرنطینه اجباری حیوانات نمی‌کنند. در صورتی که مقصد مسافر یکی از کشورهایی باشد که قرنطینه در آن اجباری است، باید از قبل اقدام به رزرو قرنطینه کرد و هزینه‌های آن را پرداخت نمود.

طبق قوانین بعضی از کشورها مثل کشورهای حوزه خلیج فارس، سنگاپور، تایلند، مالزی و … قبل از ورود حیوانات باید اقدام به اخذ اجازه نامه ورود یا ایمپورت پرمیت کرد. یعنی با ارائه مدارک بهداشتی، آزمایشات (مثل آزمایش تیتر هاری) و مدارک شناسایی صاحب حیوان، این اجازه نامه را  دریافت کرد. مشخصاً بدون همراه داشتن این اجازه نامه امکان ورود حیوانات به این دسته کشورها وجود ندارد.

بعضی از کشورها مثل کشورهای آفریقایی علاوه بر آزمایش تیتر هاری، نیازمند منفی بودن تست بعضی از بیماری‌های شایع در آن منطقه هم هستند. نتیجه تست بعضی از بیماری‌ها مثل بابزیا، بروسلا، دایروفیلاریا، لیشمانیا مورد طلب بسیاری از کشورهای آفریقایی می‌باشد. از آنجایی که این آزمایش‌ها جزء آزمایش‌های رایج نیستند، صاحب پت از قبل باید برنامه‌ریزی برای هزینه و انجام این آزمایش‌ها را داشته باشد.

مدارک اقامتی صاحب پت برای ورود حیوانات خانگی به بعضی از کشورها حائز اهمیت است. کشورهایی مثل هندوستان، ایالت متحده، کویت، قطر تنها در صورتی اجازه ورود حیوانات خانگی را می‌دهند، که موارد موردنیاز از لحاظ شرایط اقامتی صاحب پت مقارن با موارد قید شده در قوانین باشد.

مسائل گفته شده تا به اینجا، از آنجایی مهم هستند که در زمان‌بندی‌، اختصاص بودجه و تصمیم نهایی فرد جهت انتقال حیوان خانگی خود به مقصد مورد نظر تأثیر گذار است. مثلاً در صورتی که مقصد فرد استرالیا باشد، باید از 6 ماه قبل تمام برنامه‌ریزی‌ها انجام شود. و بودجه زیادی برای اینکار در نظر گرفته شود. حال آنکه اگر فردی قصد سفر به گرجستان را داشته باشد، می‌تواند طی یک ماه همه مدارک مورد نیاز برای ورود پت به مقصد را تهیه کند.

انتخاب ایرلاین مناسب

بعد از آشنایی با جزئیات قوانین مقصد برای مهاجرت با حیوان خانگی نوبت به انتخاب ایرلاین می‌رسد. که موارد زیر باید در نظر گرفته شود.

این که کدام ایرلاین‌ها برای سفر به مقصد موردنظر پرواز دارند مسأله‌ای است که باید به آن توجه کرد. مثلاً برای سفر به ونکوور کانادا نمی‌توان از ایرلاین قطر بصورت مستقیم استفاده کرد. یا برای انتقال حیوانات خانگی به قبرس نمی‌توان از ایرلاین‌های ایرانی استفاده کرد.

بعد از انتخاب ایرلاین با توجه به مقصد باید به قوانین خلاص آن ایرلاین در مورد حیوانات خانگی مثل مدارک مورد نظر، محدودیت نژادی و استاندارد باکس دقت کرد. مثلاً ایرلاین قطر و امارات اجازه حضور حیوانات خانگی را درکابین نمی‌دهند. بسیاری از ایرلاین‌ها محدودیت‌هایی برای حضور نژادهای پوزه کوتاه دارند. باکس استاندارد در مورد هر ایرلاین متفاوت است. حتماً از قبل باید حضور پت بر روی بلیط  فرد رزرو شده باشد.

در صورت تهیه کامل مدارک طبق قوانین کشور مقصد، انتخاب ایرلاین مناسب و رعایت قوانین ایرلاین نوبت به اقدامات فرودگاه می‌رسد.

اقدامات فرودگاه مبدا و مقصد

همانطور که گفتیم مهاجرت با حیوان خانگی شامل مراحل مختلفی است. این که در فرودگاه به کدام قسمت مراجعه کنید‌، چه مدارکی را ارائه دهید، کدام مدارک را در فرودگاه مبدأ تحویل دهید و کدام را در فرودگاه مقصد‌، هزینه ایرلاین را چگونه پرداخت کنید و باکس پت را چه زمانی و به کجا تحویل دهید و اینکه برای همه این موارد چقدر قبل از پرواز در فرودگاه حضور پیدا کنید مواردی هستند که مسافر باید از آنها اطلاع کامل داشته باشد.

بعد از رسیدن پت به کشور مقصد مواردی وجود دارد که باید از آن اطلاع داشت‌:

  • بعضی از کشورها برای ورود حیوانات خانگی به کشورشان مالیات اخذ می‌کنند که مسافر باید برای پرداخت آن آماده باشد‌.
  • معاینه فرودگاهی در بعضی از مقاصد توسط دامپزشک کشیک فرودگاه برای تأیید سلامت حیوانات اجباری است.
  • در صورت مفقود شدن پت در قسمت بار هواپیما‌، مسافر باید از نحوه اطلاع رسانی و پیگیری برای جستجو حیوان خانگی اطلاع داشته باشد.
  • در مورد پرونده‌های کارگو، اینکه تحویل گیرنده چه زمانی و چگونه پت خود را تحویل بگیرد و ارائه چه مدارکی جهت تحویل پت ضروری است. مواردی هستند که از قبل باید تحویل گیرنده از آن اطلاع کامل داشته باشد.

موارد ذکر شده بخشی از جزئیات اطلاعات است که فردی که قصد مهاجرت با حیوان خانگی خود را دارد باید به آن اشراف کامل داشته باشد. ایران پت تراول با تجربه انجام هزاران پرونده انتفال حیوانات خانگی افتخار این را خواهد داشت که انجام این پروسه سردرگم گننده و اضطراب آور را برای هموطنان عزیز به خاطره‌ای خوش و ماندگار تبدیل کند.

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید