اتحادیه اروپا

بردن حیوانات خانگی به ژاپن

بردن حیوانات خانگی به ژاپن

قوانین ارسال و بردن حیوانات خانگی به ژاپن

کشور ژاپن همواره یک مقصد جذاب برای دانشجویان، تاجران و مسافران ایرانی بوده است. با تاریخچه‌ی فرهنگی غنی، فناوری پیشرفته، و زیبایی‌های طبیعی فراوان، ژاپن به‌عنوان یک کشور پرطرفدار برای مسافرت‌های تفریحی شناخته می‌شود. برای دانشجویان، دانشگاه‌های برتر و محیط آموزشی فراهم شده در ژاپن فرصت‌های یادگیری بیشماری را ارائه می‌دهند. برای تاجران، بازارهای پویا و فراگیری فناوری در کسب و کارها فرصت‌های جذابی را به ارمغان می‌آورد. از همین رو بسیاری برای مهاجرت به این کشور حیوان خانگی خود را به همراه دارند. لذا بردن حیوانات خانگی به ژاپن امروزه به دغدغه‌ای برای بسیاری از صاحبین حیوانات خانگی تبدیل شده است.

سفر به ژاپن برای افرادی که حیوانات خانگی دارند و می‌خواهند آنها را به همراه بیاورند، ممکن است با مشکلاتی روبرو شود. ژاپن دارای دقت بسیار بالایی در ارتباط با بهداشت عمومی و ایمنی علوم دامی است، بنابراین قوانین سختی برای ورود حیوانات خانگی به این کشور وجود دارد. برای وارد کردن حیوانات خانگی به ژاپن، معمولاً نیاز به واکسیناسیون‌ها، تست‌های خاص بهداشتی، و مدارک دقیقی است که باید از قبل تهیه شده باشند. همچنین، ممکن است فرآیند اخذ مجوزها و مستندات اضافی زمان‌بر و پیچیده باشد. به همین دلیل، سفر کنندگانی که قصد دارند حیوانات خانگی خود را به همراه بیاورند، باید به این نکته توجه کنند و به پیش‌زمینه‌ی لازم برای اخذ تمامی مدارک و پروسه‌های لازم برای ورود حیوانات به ژاپن اهمیت دهند.

در این مطلب به تفضیل شرایط و قوانین بردن و انتقال سگ و گربه به ژاپن را بررسی می کنیم.

قوانین انتقال پت (سگ و گربه) به ژاپن

در ابتدا بصورت  فهرست وار به فوانین انتقال حیوان خانگی به ژاپن می پردازیم:

  • انتقال از طریق همراه مسافر
  • میکروچیپ
  • واکسیناسیون کامل
  • آزمایش تیترهاری
  • مجوزها، فرم ها و جداول درخواستی ژاپن
  • اخذ مجوز ورود پت از کشور ژاپن
  • هر نفر حداکثر۲ حیوان خانگی
  • معاینه فرودگاهی

حال در ادامه مطلب هر کدام از موارد را بررسی می کنیم.

1- انتقال از طریق مسافر یا کارگو

ژاپن جز آن دسته از کشور هایی نیست که ممنوعیت ورود پت به روش همراه مسافر را داشته باشند و امکان انتقال حیوانات خانگی به روش داخل کابین و قسمت بار مهیا است.

2- واکسیناسیون

واکسیناسیون پت باید کامل باشد. طبق قوانین ژاپن برای بردن حیوانات خانگی به ژاپن، سگ ها و گربه ها باید واکسیناسیون کامل و آپدیت داشته باشند و نباید بیش از یکسال از آخرین واکسن های ویروسی گذشته باشد.

3- میکروچیپ

اولین شرط ورود حیوانات خانگی به این کشور داشتن میکروچیپ است و در واقع بدون داشتن میکروچیپ هیچ کدام از مدارک اعتبار نخواهد داشت در ضمن میکروچیپ کاشت شده باید استاندارد ژاپن را داشته باشد.

4- آزمایش تیتر هاری

هاری جزء بیماری های مشترک بین انسان و حیوان است که به سیستم عصبی حمله می کند. بسته به میزان کنترل ویروس و برنامه های کنترل هاری در کشور ژاپن ، علاوه بر واکسیناسیون منظم هاری ، آزمایش تیتر هاری هم در قوانین ورود حیوانات خانگی به ژاپن وجود دارد. از موارد مهم در این مورد: مورد تایید بودن آزمایشگاهی که نمونه به آن ارسال می شود ، تکنیک انجام آزمایش و صحت موارد قید شده در برگه ریپورت آزمایش تیتر هاری است.

در ضمن بعد از انجام آزمایش تیترهاری در صورت مطلوب بودن نتیجه ، این آزمایش تا دو سال برای ورود پت به ژاپن معتبر خواهد بود. نکته مهمی که در قوانین ژاپن وجود دارد گذشت حداقل ۶ ماه از انجام این آزمایش برای اخذ مجوز ورود است.

5- مجوزها، فرم ها و جداول موردنیاز ژاپن از کشور مبدا

مثل بقیه کشورهای جهان برای برای بردن حیوانات خانگی به ژاپن باید مجوزها مخصوص آن کشور را تهیه کرد و جزئیات تکمیل کردن فرم ها برطبق استاندارد کشور ژاپن اهمیت بالایی دارد.

6- اخذ مجوز ورود پت از کشور ژاپن

قبل از ورود پت به ژاپن باید با درج اطلاعات و مدارک پت در سامانه دولتی مربوط به این مورد اقدام به اخذ مجوز ورود پت به ژاپن کرد زیرا بدون دریافت این مجوز از ورود حیوانات خانگی به ژاپن جلوگیری به عمل می آید.

7- هر نفر حداکثر دو حیوان خانگی

هر فرد به ازای هر پاسپورت فقط می تواند حداکثر ۲ قلاده حیوان خانگی را به کشور ژاپن منتقل کند.

۸- معاینه فرودگاهی

تمامی حیوانات خانگی که به کشور ژاپن ورود می‌کنند باید تحت معاینه دامپزشک فرودگاهی این کشور قرار بگیرند و نوبت این معاینه باید از قبل طی مکاتبه با فرودگاه مربوطه رزرو شود.

اگر  قوانین بردن حیوانات خانگی به ژاپن را رعایت نکنیم چه اتفاق می افتد؟

در صورتی که فردی مدارک ناقص برای سگ یا گربه خود تهیه کند از ورود پت جلوگیری  به عمل می آید و در ابتدا اقدام به برگشت پت به کشور مبدا می گردد و یا در صورت امکان قرنطینه فرودگاهی ، سگ یا گربه قرنطینه می شود تا برحسب نقص پرونده اقدام مناسب انجام شود.

شایان ذکر است که تمام هزینه های برگشت پت یا انجام واکسیناسیون ، آزمایش و قرنطینه فرودگاهی به عهده صاحب پت می باشد و در صورتی که صاحب پت امکان پرداخت مبلغ مذکور را نداشته باشد متاسفانه یوتانازی انجام میگیرد.

برای اطلاعات بیشتر درباره بردن حیوانات خانگی به ژاپن از طریق یکی از درگاه های تماس با ما در ارتباط باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو × سه =