اتحادیه اروپا

بردن حیوانات خانگی به هند (هندوستان)

بردن حیوانات خانگی به هند (هندوستان)

قوانین بردن حیوانات خانگی به هند (هندوستان)

یکی از مقاصدی که اخیرا بسیاری از ایرانیان آن را برای تحصیل و کار انتخاب می کنند، کشور هند است. در این مطلب مقررات و قوانین بردن حیوانات خانگی به هند را بررسی می کنیم و در ادامه به تفضیل به شرایط انتقال و بردن سگ ها و گربه ها به هندوستان می پردازیم .

قوانین انتقال پت (سگ و گربه) به هند

در ابتدا بصورت فهرست وار به بردن حیوانات خانگی به هند می پردازیم:

  • انتقال از طریق همراه مسافر و کارگو
  • میکروچیپ
  • واکسیناسیون کامل
  • درمان ضد انگلی
  • مجوزها، فرم‌ها و جداول درخواستی هند
  • اجازه ورود

حال در ادامه مطلب هر کدام از موارد را بررسی می کنیم.

۱- انتقال از طریق همراه مسافر و کارگو

هند جزء آن دسته از مقاصدی است که امکان بردن حیوانات خانگی هم بصورت همراه مسافر و هم بصورت کارگو وجود دارد.

۲- میکروچیپ

اولین شرط بردن حیوانات خانگی به هند داشتن میکروچیپ است. در واقع بدون داشتن میکروچیپ هیچ کدام از مدارک اعتبار نخواهد داشت. در ضمن میکروچیپ کاشت شده باید استاندارد هند را داشته باشد.

۳- واکسیناسیون

واکسیناسیون پت باید کامل باشد. طبق قوانین هند برای ورود حیوانات خانگی، سگ ها و گربه ها باید واکسیناسیون کامل و آپدیت داشته باشند. نباید بیش از یکسال از آخرین واکسن‌های ویروسی گذشته باشد.

۴-درمان ضد انگلی

یکی از موارد مهم برای ورود بدون قرنطینه حیوانات خانگی به هند ارايه مستندان درمان ضد انگلی طبق استاندارد هندوستان است.

تاریخ ، متد درمان و داروی استفاده شده از مواردی است که استاندارد بودنشان طبق قوانین هند بعد از ورود حیوانات خانگی به آن کشوربه دقت چک می شود.

۵- فرم ها و جداول مورد نیاز هند از کشور مبدا

مثل بقیه کشورهای جهان برای بردن حیوانات خانگی به هند باید مجوزات مخصوص آن کشور را تهیه کرد. جزئیات تکمیل کردن فرم ها برطبق استاندارد کشور هند اهمیت بالایی دارد.

۶- اجازه ورود

قبل از ورود پت به هندوستان باید از سامانه دولتی مربوط به این مورد درخواست مجوز ورود ثبت شود، زیرا بدون مجوز ورود از وارد شدن پت به هند جلوگیری می شود. برای اخذ اجازه ورود مواردی از قبیل نوع ویزای مسافر و شرایط  اقامتی فرد در هندوستان هم در صدور اجازه ورود موثر است.

اگر قوانین بردن حیوانات خانگی به هند را رعایت نکنیم چه اتفاقی می‌افتد؟

در صورتی که فردی مدارک ناقص برای پت خود تهیه کند در ابتدا اقدام به برگشت پت به کشور مبدا می‌گردد. در غیر این صورت اگر امکان قرنطینه فرودگاهی مهیا باشد معمولا به مدت مشخص قرنطینه فرودگاهی اعمال میشود ولی در صورتی که صاحب پت از انجام این کار و قبول هزینه‌های آن امتناع کند متاسفانه یوتانازی در دستور کار قرار می‌گیرد.

شرکت ایران پت تراول با توجه به انجام ده ها انتقال موفق به هندوستان افتخار دارد خدمات خود را در این رابطه به هموطنان عزیز ارائه دهد.

برای اطلاعات بیشتر از طریق یکی از درگاه‌های تماس با ما در ارتباط باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

10 + بیست =