کشور ترکیه به واسطه همسایگی با ایران و عدم نیاز به روادید هرساله میزبان هزاران و حتی میلیون ها ایرانی میباشد. بسیاری از ایرانیان همراه با حیوان خانگیشان به این کشور سفر میکنند و عدم آشنایی با قوانین این کشور برای بردن حیوانات خانگی به ترکیه میتواند مشکلات فرودگاهی برایشان ایجاد کند. به همین دلیل در این مطلب سعی میکنیم به آشنایی بیشتر با قوانین ترکیه در مورد ورود حیوانات خانگی (سگ و گربه) بپردازیم.
در این مطلب میخوانیم:
Toggleقوانین و موارد مورد نیاز برای بردن سگ و گربه به ترکیه
- میکروچیپ
- واکسیناسیون کامل
- مجوزها، فرمها و جداول درخواستی ترکیه
- تیتر هاری
- انتقال از طریق روش همراه مسافر و کارگو
حال در ادامه مطلب هر کدام از این موارد را بررسی میکنیم.
۱- میکروچیپ
اولین شرط ورود سگ به ترکیه داشتن میکروچیپ است. در واقع بدون کاشت میکروچیپ هیچ کدام از مدارک اعتبار نخواهد داشت. در ضمن میکروچیپ کاشت شده باید استاندارد ترکیه را داشته باشد.
2- واکسیناسیون کامل
طبق قوانین ترکیه، برای ورود سگ ها و گربه ها نیاز به واکسیناسیون کامل و آپدیت میباشد. نباید یک سال بیشتر از تاریخ واکسیناسیونهای ویروسی گذشته باشد. مانند انتقال سگ به انگلستان برای بردن حیوانات خانگی به ترکیه یکی از شروط واکسیناسیون کامل و به روز حیوان است.
۳- مجوزها، فرم ها و جداول مورد نیاز ترکیه از کشور مبدا
مثل بقیه کشورهای جهان برای بردن سگها و گربه ها به ترکیه باید مجوزهای مخصوص آن کشور را تهیه کرد. جزئیات تکمیل کردن فرمها طبق استاندارد ترکیه اهمیت بالایی دارد. این کار و تکمیل کلیه فرمها بهتر است توسط کسی انجام شود که قبلاً اقدام به دریافت مجوزها کرده است. یعنی تجربه لازم را در این زمینه داشته باشد. تا هنگام ورود به این کشور به مشکلی برخورد نکنید.
۴- انتقال از طریق همراه مسافر
بردن حیوانات خانگی به ترکیه از ایران فقط از طریق همراه مسافر امکان پذیر است. برخی کشورهای دیگر فقط از طریق مسافر، و برخی از کشورها انتقال حیوان از طریق کارگو امکانپذیر است.
۵- آزمایش تیتر هاری (سرولوژی)
یکی از مواردی که وبسایت دولتی ترکیه به آن اشاره کرده است آزمایش تیتر هاری از آزمایشکاه مورد تایید است . این نکته در فایل پی دی اف قابل دانلود مربوط به قوانین ورود حیوانات خانگی در سایت دولتی ترکیه قرار گرفته و به آن اشاره شده است.
اگر قوانین ورود سگ به ترکیه را رعایت نکنیم چه اتفاقی میافتد؟
در صورتی که فردی مدارک ناقص برای سگ یا گربه خود تهیه کند در ابتدا اقدام به برگشت پت به کشور مبدا میگردد. یا در صورتی که امکان قرنطینه فرودگاهی مهیا باشد، قرنطینه فرودگاهی اعمال میگردد. در صورتی که صاحب پت از انجام این کار و قبول هزینههای آن امتناع کند متاسفانه یوتانازی در دستور کار قرار میگیرد. بنابراین بهتر است برای بردن حیوانات خانگی به ترکیه حتماً از طریق شرکتی معتبر اقدام نمایید. ایران پت تراول با تجربه انتقال و انجام صدها پرونده در این رابطه اولین شرکت انتقالی حیوانات خانگی به صورت بینالمللی است.