آموزشی

چگونه از قرنطینه شدن حیوان خانگی مان جلوگیری کنیم؟

قرنطینه شدن حیوان خانگی

چگونه از قرنطینه شدن حیوان خانگی مان جلوگیری کنیم؟

همواره یکی از مهمترین دغدغه‌های صاحبین حیوانات قرنطینه شدن حیوان خانگی آنها در فرودگاه کشورهای مختلف است.

به دلیل اینکه در طول قرنطینه صاحب پت اطلاع دقیقی از شرایط نگهداری و نحوه تغذیه پت ندارد. و کل هزینه نگهداری در قرنطینه فرودگاهی به عهده صاحب آن می‌باشد (که معمولاً هزینه بسیار زیادی است) همواره قرنطینه فرودگاهی، مورد اضطراب آوری برای صاحبین حیوانات خانگی می‌باشد.

در ادامه به مواردی می‌پردازیم که رعایت آنها می‌تواند در قرنطینه فرودگاهی پت جلوگیری می کند:

اول از همه باید قوانین مقصد در مورد قرنطینه فرودگاهی چک شود. زیرا قرنطینه فرودگاهی در بعضی از مقاصد مثل استرالیا‌، مالزی‌، آفریقای جنوبی و … بصورت اجباری است.

در این دسته از کشورها از قبل باید قرنطینه رزرو شود و هزینه آن به فرودگاه پرداخت شود. در مورد کشورهایی که قرنطینه اجباری ندارد، نقص، اشتباه یا به همراه نداشتن بخشی از مدارک مربوط به پت می‌تواند قرنطینه فرودگاهی را به دنبال داشته باشد.

آزمایش تیتر هاری

یکی از مهمترین مدارکی که بسیاری از کشورها برای ورود پت به آن نیاز دارند تست هاری است. در ابتدا باید اطمینان حاصلکرد که ریپورت آزمایش تیتر هاری از آزمایشگاه مورد تائیدکشور مقصد اخذ شده است یا خیر. زیرا هر کشوری لیست آزمایشگاه‌های مورد تایید خود را دارد که متاسفانه هیچ کدام از آنها داخل ایران نیستند. برای تهیه ریپورت آزمایش تیتر هاری مورد قبول، نمونه خون پت باید به کشورهای دیگه ارسال شود. و توسط یکی از آزمایشگاه‌‌های مورد تائید مورد آزمایش قرار بگیرد.

مورد بعدی مربوط به اطلاعات درج شده در ریپورت تیتر هاری می‌باشد. اطلاعاتی مثل تاریخ واکسن هاری، تاریخ نمونه گیری و … باید طبق استاندارد کشور مقصد باشد.

مثلاً طبق قوانین بسیاری از کشورها تاریخ نمونه گیری باید حداقل 30 روز بعد از تاریخ واکسن هاری باشد. در صورتی که نمونه‌گیری زودتر از تاریخ گفته شده انجام شده باشد نتیجه آزمایش مورد قبول نیست.

شناسنامه بین المللی حیوانات خانگی

مورد بعدی مربوط به شناسنامه پت است. شناسنامه یا پاسپورت پت ممکن است منجر به قرنطینه شدن حیوان خانگی شود. شناسنامه پت باید استاندارد سازی شده باشد. تمام تاریخ ها و موارد به زبان انگلیسی و تاریخ های میلادی تبدیل شده باشد به اضافه اینکه لیبل واکسن‌ها و اطلاعات مندرج باید بطور مشخص برای کارمند فرودگاه قابل تشخیص باشد. فراموش نکنیم که بسیاری از لیبل واکسن‌های رایج در ایران در بسیاری از کشورها استفاده نمی‌شوند. ممکن است تشخیص نوع واکسن برای کارمند فرودگاه کشور مقصد مشکل باشد.

برگه خروج اداره دامپزشکی

مورد بعدی مربوط به مدارک اخذ شده از نهادهای دولتی مثل سازمان دامپزشکی است. اشتباهات تایپی مثلاً در درج شماره میکروچیپ و یا اشتباه نوشتن نام صاحب پت یا نژاد پت و یا تاریخ واکسن در گواهی های اخذ شده از این نهادها می‌تواند نتایج جبران‌ناپذیری به دنبال داشته باشد. پس بعد از اخذ این مدارک باید حتماً با اطلاعات سایر مدارک مربوط به پت تطبیق داده شدند و از بدون اشتباه بودنشان اطمینان حاصل کرد.

مدارک کامل به منظور مهاجرت حیوانات خانگی

مورد بعدی مربوط به همراه نداشتن بخشی از مدارک است. به این نکته باید توجه کرد که مدارک درخواستی هر کشوری متفاوت است. نمی‌توان یک سری از مدارک را برای همه مقاصد در نظر گرفت. به همراه نداشتن کامل مدارک درخواستی کشور مقصد نتیجه‌ای جز قرنطینه فرودگاهی و مشکلات متعاقبش نخواهد داشت.

میکروچیپ

مورد بعدی مربوط به میکروچیپ است. که ممکن است منجر به قرنطینه شدن حیوان خانگی شود. گاهاً شماره 15 رقمی میکروچیپ درج شده در شناسنامه یا بقیه مدارک با شماره اصل میکروچیپ که با دستگاه اسکنر خوانده می‌شود مغایرت دارد.

مغایرت حتی 1 رقم شماره میکروچیپ مندرج در مدارک با شماره میکروچیپ کاشت شده در بدن پت می‌تواند مدارک را باطل کند. و به دنبال باطل شدن مدارک، قرنطینه فرودگاهی اعمال شود.

علاوه بر این در بعضی از موارد با اینکه میکروچیپ در بدن پت کاشت شده است، غیر فعال است. قابلیت خوانده شدن توسط دستگاه ریدر یا اسکنر را ندارد. پس بهترین کار این است که قبل از سفر یکبار میکروچیپ توسط دامپزشک چک شود و با شماره درج شده در مدارک تطبیق داده شود.

ایمپورت پرمیت

مورد بعدی مربوط به ایمپورت پرمیت یا اجازه ورود است. بعضی از کشورها قبل از ورود پت نیاز به صدور ایمپورت پرمیت یا اجازه ورود دارند، و باید بر اساس تاریخ بلیط به اخذ ایمپورت پریمت از نهاد صادر کننده در کشور مقصد اقدام کرد.

کشورهایی مثل ایالات متحده آمریکا، امارات متحده عربی، قطر، تایلند و … کشورهایی هستند که به همراه داشتن ایمپورت پرمیت از ملزومات ورود پت به آنها میباشد. در صورت به همراه نداشتن ایمپورت پرمیت یا پت به کشور مبدا برگشت می‌خورد یا قرنطینه فرودگاهی اعمال می‌شود.

ایران پت تراول با تجربه هزاران پرونده موفق در انتقال پت به اقصی نقاط دنیا، افتخار دارد خدمات تهیه و اخذ همه مدارک مورد نیاز (پکیج کامل) برای انتقال حیوانات خانگی به سرتا سر دنیا و بدون قرنطینه فرودگاهی را برای هموطنان عزیز به ارمغان بیاورد.

برای اطلاعات بیشتر لطفاً از طریق یکی از درگاه‌های تماس با ما در ارتباط باشید.

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید